Joan Losada i Michael Hogg es concentraran amb la selecció espanyola XV al CAR de Sant Cugat per preparar el Sis Nacions “B”

Els dos jugadors del Barça estaran amb els “Leones,” del 18 al 20 de desembre, concentrats al CAR de Sant Cugat per preparar l’European Rugby Championship, el qual podria classificar a Espanya pel mundial del Japó del 2019

Barcelona, 13 de desembre de 2017 – Dos jugadors del FC Barcelona han estat convocats amb la selecció espanyola de rugbi XV els pròxims dies 17, 18, 19 i 20 de desembre per preparar l’European Rugby Championship, o dit d’una altra manera, el Sis Nacions “B”.

La selecció de Santiago Santos, el seleccionador espanyol, afronta aquest torneig amb l’objectiu de classificar a Espanya pel Mundial de 2019 que es disputarà al Japó. Per fer-ho la selecció espanyola haurà de guanyar el campionat o quedar per sota de Geòrgia (la qual ja està classificada). Aquest Sis Nacions “B” consta de quatre jornades, la primera davant de Rússia (el 10 de febrer), la segona davant de Romania (el 18 de febrer), la tercera en la qual es jugarà l’Espanya – Alemanya (l’onze de març) i l’última, el 18 de març, que enfrontarà a Espanya i a Bèlgica.

Cal destacar que els dos jugadors de l’equip blaugrana s’incorporaran a la concentració el dilluns, dia en el qual començaran els entrenaments, ja que, el FC Barcelona disputarà, a la Teixonera, el primer partit de la segona volta el pròxim diumenge a les 12:00 h davant del VRAC Quesos Entrepinares.

Joan Losada i Michael Hogg seran dos dels 29 jugadors que el seleccionador espanyol ha convocat per aquesta concentració.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *