L’ESCOLA DE RUGBY DEL BARÇA

A l’Escola del Barça Rugby, creiem que l’esport és molt més que una activitat física; és una eina poderosa per a la formació de valors, el desenvolupament personal i la construcció de comunitats. Amb aquesta visió, ens dediquem a oferir una experiència esportiva completa i enriquidora per a nens i nenes des de molt petits (edat preescolar) fins als 12 anys.


El rugbi és un esport que fomenta els valors essencials com el treball en equip, la disciplina, el respecte i la responsabilitat. A través de la pràctica del rugbi, els nens i les nenes aprenen la importància de la col·laboració i l’esforç col·lectiu, el que no contribueixi en solitari a millorar el seu rendiment esportiu, sinó també el seu rendiment acadèmic i les seves habilitats per a la vida.


En Barça Rugbi tenim entrenadors qualificats i amb experiència en l’ensenyament del rugbi a nens i nenes de diverses edats, que adapten les seves metodologies a les necessitats i capacitats de cada grup d’edat.


A més a més, l’escola del Barça Rugby forma part d’un projecte esportiu, “Masia Barça Rugby”, que té com a objectiu el desenvolupament esportiu complert de: l’escola (Sub 12, Sub 10, Sub 8 i Rugbi Preescolar), les categories de formació (Sub 18, Sub 16 i Sub 14) i l’equip del Sub 23. Aquest projecte he estat desenvolupat amb la col·laboració de tècnics del Munster Rugby, una de les organitzacions més prestigioses en l’àmbit del rugbi internacional. Aquesta col·laboració ens permet oferir una formació rugbística de la més alta qualitat, combinant l’experiència local amb l’excel·lència internacional.


Si el vostre fill o filla té menys de 12 anys i vols descobrir tot el que el rugbi li pot oferir, no dubtis a venir a conèixer-nos. A l’Escola del Barça Rugby, t’esperem per començar una aventura esportiva que marcarà una diferència en la seva vida. Aquí tens l’enllaç per obtenir més informació o coordinar una prova en el camp.