El FC Barcelona s’enfrontarà aquest diumenge al Getxo Artea RT en la primera final per la permanència

El partit es jugarà a la Teixonera a partir de les 12:30h, i és el primer partit decisiu per la permanència, dels 3 que queden en aquest final de temporada

Aquest diumenge el FC Barcelona rebrà al Getxo Artea RT en el partit corresponent a la setzena jornada de lliga. El partit es disputarà a la Teixonera a partir de les 12:30h, i serà una final per als dos equips per tal de començar a assegurar-se la categoria.

Primera final de 3

El partit d’aquest diumenge serà el primer dels 3 partits decisius que els blaugranes hauran d’afrontar en aquest final de temporada. Diumenge davant del Getxo Artea RT, a la jornada 19 a casa davant del Ciencias Fundación Cajasol i a la jornada 20 a casa de l’Hernani CRE.

Els blaugranes arriben amb 14 punts, a només dos punts dels de Sevilla (novens amb 16 punts). Només un punt per sobre del Barça es situa l’Hernani CRE, a la desena posició amb 15 punts. Onzens es troben els jugadors de Stacy Duvenage amb 14 punts i l’últim classificat és el rival dels blaugranes d’aquesta setmana, els quals sumen 12 punts.

Una victòria podria situar als de Duvenage novens

Si el Barça supera aquest diumenge al Getxo Artea RT, el més probable és que abandoni la zona de descens, i, depenent de la resta de resultats, podria veure’s  catapultat fins a la novena posició. Una victòria podria deixar als catalans amb 18 o 19 punts (depenent de la bonificació ofensiva), dos o tres punts més que el Ciencias Fundación Cajasol.

A més a més, els equips que es troben per sobre del Barça, tenen aquesta setmana un calendari molt complicat. En primer lloc, l’Hernani (equip que marca la permanència), juga davant del líder de la lliga. Cal destacar però, que l’Hernani té un partit ajornat davant del Bizkaia Gernika RT. D’altra banda, el Ciencias Fundación Cajasol, juga a casa davant de l’Ampo Ordizia equip que suma més del doble de punts que els sevillans.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *