Els jugadors del primer equip del FC Barcelona de rugbi, fan una crida a l’afició perquè participi al tercer temps de diumenge

El tercer temps és una tradició d’aquest esport que consisteix en què els dos equips es reuneixen després del partit, conjuntament amb les dues aficions,  per menjar i beure alguna cosa

Els jugadors del primer equip han fet una carta oberta als aficionat per convidar-los a assistir diumenge, a les 12 hores a la Teixonera, al partit davant del CR La Vila i posteriorment a quedar-se al tercer temps

Benvolguts amigues i amics,

El rugbi és un esport on els valors prevalen des dels seus inicis. No s’han perdut en l’actualitat i segueix tot com aleshores. Moltes persones creuen que el rugbi és agressiu i violent; els perdonem i excusem perquè són totalment desconeixedors d’aquest gran esport. Qualsevol jugador de rugbi segueix aquests valors dins i fora del camp. De fet, el rugbi és un estil de vida: els valors es respecten sempre. Una peculiaritat, que no té cap altre esport, és el ja famós, TERCER TEMPS: el que podem anomenar com el “post-partit”. És una de les moltes coses que fa especial als jugadors de rugbi i a la gent del seu voltant. La denominació “tercer temps” intenta transmetre que el partit no s’acaba, que encara segueix.

Per aquells que no coneguem com funciona aquesta peculiaritat d’aquest esport, heu de saber que quan acaben les dues parts de 40 minuts, comença l’última -i no menys important-, on el resultat ja no importa, on es gaudeix de l resta de moments amb els amics i companys tant del teu equip com del contrari. Aquesta tercera part consisteix en que l’equip local convida a l’equip visitant a menjar i a beure (entre els més grans sol haver-hi cervesa), per fer bromes, cantar tots junts, per reforçar l’amistat dels integrants i suavitzar els ressentiments que podrien haver sorgit al llarg del partit. Tot plegat, amb la intenció de crear unió entre els clubs implicats.

Aquests són els minuts més importants del rugbi, ja que ajuda a controlar la passió per aquest esport, respectar els seus valors i la noblesa que es respira i per conèixer al rival i valorar-lo. També cal destacar que, part del codi de conducte d’aquest esport diu que un partit sense tercer temps és fallar als valors del rugbi.  Per això sense tercer temps no és rugbi, i per tant, cau una peça fonamental i clau d’aquest. Aquesta és la part del esperit del joc nét.

El rugbi és un exemple per al món, i volem que segueixi sent així. Per tot això, des del primer equip volem convocar a tots els pares/mares, fills/es, germans/es, avis, amics i a tots els aficionats em general, a venir a la Teixonera aquest diumenge dia 24 a les 12h a participar d’un gran dia de rugbi. Abans, durant i després del partit, quedant-vos a menjar i beure alguna cosa al nostre TERCER TEMPS.

Volem que aquest sigui un gran any, un any de canvi, de bonics reptes i aspiracions que ens agradaria compartir amb vosaltres. Fem que tots estiguem orgullosos del nostre club i que els més petits vulguin ser com els jugadors del primer equip (en uns quants anys molts jugarem junts defensant la samarreta). Però  sobretot, fem que es formin com a grans persones que juguen a rugbi.

Moltes gràcies a tots i us esperem diumenge!

Membres del Primer equip del FCB Rugby.

 

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *