Cullen Collopy i Theo Comissari, noves incorporacions del FC Barcelona

Collopy, procedent de Sud- Africà, i Comissari, de Nova Zelanda, s’incorporen al primer equip amb l’objectiu de reforçar la davantera

Cullen Collopy i Theo Comissari, són les dues últimes incorporacions del Barça aquesta temporada. Cullen Collopy, que ja va debutar la jornada passada davant del SilverStrom El Salvador, arriba com a tercra línia, mentre que Theo Comissari, torna a la Teixonere, aquesta temporada però com a entrenador de la davantera.

 

Un nou reforç a la davantera

Amb 23 anys, 1,79 metres d’alçada i 101kg de pes, Cullen Collopu, va jugar la darrera temporada als Ikey Tigers i al DHL Wester Province, equip que participa a la Currie Cup i a la Vodacom Cup, les dues competicions de més prestigi de Sud-Àfrica exceptuant el Super Rugby.

 

Collopy, pot jugar tant de talonador com de tercera línia i destaca per ser un jugador fort, complet i constant tant en atac com en defensa. Collopy és l’últim a incorporar-se a la nova davantera del Barça, en un any on han arribat moltes incorporacions (Sanz, Du Toit, Auwerda, Gurriere…) i que s’ha de complementar amb una línia perillosa i també blindada amb l’arribada a mitjans de desembre de Richard Stewart.

 

Comissari, torna al Barça

Theo Comissari, ja va ser una peça clau per al FC Barcelona de Rugbi la temporada passada, i enguany arriba per donar suport a l’equip, en especial en la davantera. És una nova peça a la davantera, per acabar de polir l’engranatge del renovat Barça.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *