El Pare Noel visitarà aquest dissabte la secció de rugbi del FC Barcelona

Hi ha preparats diversos actes dins de la Festa de Nadal, que, en especial, està focalitzada en els més petits de la secció que rebran la visita del Pare Noel el pròxim dissabte a les 12:00h a la Teixonera.

Barcelona, 14 de desembre de 2017 – Aquest cap de setmana la secció de rugbi del FC Barcelona rebrà una visita especial. Es tracta del Pare Noel que omplirà la Teixonera de regals pels més petits de la secció. La jornada començarà amb un entrenament de l’Escola de rugbi del FC Barcelona, que s’iniciarà a les 9:45h fins a les 11:00h del matí.

A més, a les 10:00h els jugadors del primer equip de la secció visitaran a les categories inferiors. El present de la secció, els jugadors del primer equip, compartiran una estona amb el futur d’aquesta, els jugadors i jugadores de les categories inferiors, els quals rebran diversos obsequis.

Per culminar la festa, a les 12:00h de dissabte, arribarà el Pare Noel amb els regals per a tots els jugadors de les categories inferiors del FC Barcelona de rugbi.

Diumenge, torn pels grans

La Festa de Nadal continuarà diumenge, en aquest cas, però, serà el torn dels més grans. A les 10:00h del matí de diumenge es realitzarà un partit entre els Veterans de la secció. Aquest matx serà el teloner del FC Barcelona-VRAC, corresponent a la jornada 12 de lliga.

Per aquells que acompanyin el primer equip del FC Barcelona, un cop finalitzi el partit, rebran un obsequi per part dels Veterans de la secció.

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *