El FC Barcelona torna als entrenaments per preparar la nova temporada

Els jugadors del FC Barcelona intensificaran els entrenaments al llarg del mes d’agost

Els jugadors del Fc Barcelona tornaran de les vacances aquesta setmana per començar a preparar la nova temporada que enguany arranca el 18 de setembre davant la Santboiana. Stacy Duvenage, nou entrenador del FC Barcelona, ha marcat com a objectiu que l’equip es classifiqui en els play off pel títol i per aquest motiu vol dur a terme una bona preparació física i tècnica.

Entrenaments extres durant les vacances

Diversos jugadors del primer equip ja van avançar la seva tornada per iniciar els entrenaments abans. Tot i així, oficialment els entrenaments han començat el passat 16 d’agost al camp de la Teixonera.

El primer equip s’entrenarà els dies: 18, 22, 24, 29 i 31 al camp de la Teixonera, mentre que els dies 23, 25 i 30 ho faran al camp annex al Mini Estadi. Tots els entrenaments començaran a les 20:30 hores i s’allargaran fins a les 22:00 hores.

La resta d’equips també comencen els entrenaments

Cal destacar que el primer equip no és l’únic que es posa en marxa. La resta d’equips del FC Barcelona també comencen la preparació per la nova temporada.

De fet els entrenaments es realitzaran els mateixos dies que el primer equip per tal que algun jugador de categories inferiors es pugui incorporar, en algun entrenament, a la dinàmica del primer equip.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *