El FC Barcelona de Rugbi s’enfrontarà diumenge al Bizkaia Gernika RT, en un gran moment pels catalans

El Barça arriba amb la millor arrancada dels últims quatre anys i buscarà puntuar per tercera jornada consecutiva. Un cop més, el rival dels blaugranes serà un oponent directe pel que fa a la zona de descens.

Barcelona, divendres 6 d’octubre – El FC Barcelona jugarà aquest diumenge la quarta jornada de lliga al camp del Bizkaia Gernika RT. Els blaugranes arriben amb 10 punts a la classificació dels 15 que s’han disputat fins el moment i amb unes grans sensacions pel que fa al seu joc.

Encadenar tres jornades puntuant

Un dels objectius dels blaugranes, més enllà de seguir amb el seu creixement del seu joc, és puntuar una nova jornada. Si ho aconsegueixen, serà la tercera consecutiva que ho fan, confirmant així, el gran inici de temporada per part dels de Tomy García.

El Barça arriba a l’encontra després de sumar una nova victòria, la segona de la temporada, a casa davant de l’Hernani CRE. Després de tres jornades disputades, els blaugranes sumen 10 punts i es situen cinquens a la classificació.

Un altre rival directe

Per la seva banda, el Bizkaia Gernika RT arriba al partit després de ser derrotat pel VRAC Quesos Entrepinares. Tot i així els bascos es situen en sisena posició, amb 8 punts, a només dos punts del Barça.

El partit de diumenge, a les 12:00h, serà important per als dos conjunts de cara a obrir una petita diferència, que pot ser important a final de temporada.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *