Victòria davant del Gernika abans de la semifinal de Copa (30-17)

Dues marques de Bruno Granell, una de Juan Cruz i una d’Artion Kovalenko donen als blaugranes la setena victòria amb bonificació ofensiva de la temporada

Barcelona, 21 de gener de 2018 – El FC Barcelona segella una victòria contundent (30-17) davant el Gernika R.T. en el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga. L’equip dirigit per Tomy García aconsegueix la seva setena victòria amb bonificació ofensiva de la temporada i se situa amb 38 punts a la classificació.

El Barça ha tingut un molt bon inici de partit, tot just començar, al minut 3, Bautista Guemes ha transformat un cop de càstig (3-0). Al minut 18 Bruno Granell ha anotat el primer assaig (8-0) transformat per Guemes que posava el 10-0 al marcador i, 7 minuts després, al minut 25, el mateix Granell ha anotat el segon assaig del partit (15-0). Abans del descans, Guemes ampliava la diferència amb un cop de càstig que deixava el 18-0 a la mitja part.

A la segona part, el FC Barcelona ha tornat a sortir al camp amb molta iniciativa. Juan Cruz ha posat el 23-0 al minut 42. Amb aquesta diferència al marcador i amb els blaugranes tenint el control de tot el partit, els bascos han estat capaços d’anotar els seus primers 7 punts amb un assaig de càstig (23-7). Tres minuts més tard, el Gernika s’ha situat a 9 punts de diferència (23-12), però a 9 minuts del final, Kovalenko ha aconseguit anotar una marca que ha posat el 28-12 i que, amb la transformació de Bautista Guemes deixava el 30-12 a l’electrònic. A 6 minuts d’acabar el matx, el Gernika ha anotat l’últim assaig de l’enfrontament, que ha deixat el marcador final amb un resultat de 30-17 i els 5 punts a La Teixonera.

Toca pensar en la Copa

Després de la victòria a La Teixonera els Blaugranes ja es preparen pel partit del diumenge 28 a La Foixarda, on jugaran la semifinal de la Copa del Rei. L’entrenador del FC Barcelona, Tomy García, ha assegurat que “la lliga és l’objectiu, el nostre joc mereix estar en playoff. A partir d’ara toca pensar en la Copa”. A més, García ha afirmat que afronten la Copa amb molta il·lusió i amb ganes de mostrar la seva millor versió.