El derbi català serà la primera jornada de la Divisió d’Honor de rugbi

La competició començarà el cap de setmana del 18 de setembre i s’allargarà fins el 23 d’abril del 2017.

Després del sorteig celebrat ahir, ja hi ha el calendari de la Divisió d’Honor de rugbi. La temporada començarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre i s’allargarà fins el 22 i 23 d’abril del 2017. El Fc Barcelona iniciarà i tancarà la competició domèstica fora de casa, i com tots els equips, disputarà 22 jornades.

El derbi català obrirà la lliga

Enguany no s’haurà d’esperar gaire per poder gaudir del derbi català de la màxima categoria de rugbi. El Barça visitarà el Baldiri Aleu en la primera jornada per enfrontar-se a la UE Santboiana. Pel que fa a la tornada, els de Sant Boi no visitaran la Teixonera fins el cap de setmana del 18 de desembre, un partit que serà corresponent a la jornada número 12 de competició i que serà el primer de la segona volta.

Els play off el 14, 21 i 28 de maig del 2017

En l’última jornada els blaugranes viatjaran fins el País Basc per disputar el partit corresponent a la jornada número 22 davant del Gernika RT. Un partit que pot ser clau per a les aspiracions dels catalans de cara a aconseguir l’objectiu marcat pel nou entrenador de l’equip, Stacy Duvenage, que és aconseguir accedir als play off pel títol.

Si el Barça accedeix als play off jugaria les eliminatòries el mes de maig del 2017. Depenent de la classificació, començaria el 14 de maig amb els quarts de final, el 21 de maig amb les semifinals i el 28 de maig amb la final.

Share

You may also like...