L’AVRFCB ha entregat avui els 380 euros recaptats gràcies al concurs del “Movember”

Amb aquest concurs s’han recaptat 380 euros que aniran destinats a la Unitat d’Oncologia de Càncer de Pròstata de l’Hospital de la Vall d’Hebron

Aristides Mestieri

Barcelona, 9 de gener de 2018 – Aristides Mestieri, en representació de l’associació de Veterans “Rubgy Barça”, ha fet la entrega simbòlica dels diners recaptats en l’edició “Movember 2017”. Cal recordar que el “Movember” és una campanya que es porta a terme durant el mes de novembre a nivell mundial amb l’objectiu de recaptar diners per ajudar en l’investigació del càncer de pròstata. Aquesta campanya, a la qual la secció de rugbi del F.C Barcelona se suma cada any, es tracta de deixar-se barba o bigoti durant tot el mes per tal de visualitzar aquesta lluita.

Com ja es va informar, el concurs organitzat per l’Associació de Veterans “Rugby Barça” va tenir com a guanyadors Toni Casia, Àlex Roses, David Cavero, Edu Vilaseca i Andoni Samperio. Els dos primers classificats gaudiran de diversos serveis gratuïts a La Barberia de Gràcia, que ha col·laborat amb el concurs, el tercer classificat va rebre un protector boca, mentre que el quart classificat va rebre un val d’un mes per a un gimnàs i per últim el cinquè va ser obsequiat amb una pilota de rugbi de l’AVRFCB.

Amb aquest concurs s’han recaptat més de 380 euros que aniran destinats a la Unitat d’Oncologia de Càncer de Pròstata de la Vall d’Hebron.

 

 

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *