El FC Barcelona busca la primera victòria del 2018

El Barça juga aquest diumenge a les 12.00 h a casa de l’Hernani, el desè classificat de la lliga. Els de Tommy busquen la primera victòria de l’any natural per seguir enganxats a la lluita pel play off.

Barcelona, 11 de gener de 2018 – El FC Barcelona visitarà Gipúzkoa aquest diumenge 14 per jugar el partit de la catorzena jornada de lliga, a les 12 del migdia, al camp de l’Hernani. El desè classificat va perdre per 53-0 a casa del VRAC Quesos Entrepinares.

Seguir enganxats en la lluita pel play off
El club català buscarà seguir sumant punts a la classificació de la lliga Heineken, on actualment són sisens. De fet, el partit d’anada a La Teixonera, va tenir el resultat de 62-12, la qual cosa va permetre sumar 5 punts al FC Barcelona. Cal recordar que el conjunt dirigit per Tomy García sempre que ha guanyat ho ha fet sumant la bonificació ofensiva, el que ha permès al Barça signar una gran primera volta.

Els únics 3 partits que ha guanyat l’Hernani C.R.E han estat al Landare Toki, així que els catalans hauran de enfrontar-se a un rival que és fort com a local. Amb una victòria amb bonificació ofensiva el Barça aconseguiria colocar-se amb 38 punts, una puntuació que els asseguraria continuar en la lluita pel play off.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *