La secció de rugbi del FC Barcelona es suma a la campanya “Movember”

Es tracta d’una iniciativa que vol visualitzar la lluita en contra el càncer de pròstata i recaptar diners per a la investigació en contra aquesta malaltia. Per poder participar en la campanya cal deixar-se créixer un bigoti i lluir-lo durant tot el mes de novembre.

Barcelona, 5 de novembre de 2017 – La campanya en contra del càncer de pròstata anomenada “Movember” també ha arribat a camp Barça. La idea d’aquesta iniciativa és visualitzar la lluita contra aquest tipus de càncer, que afecta en especial als homes, deixant-se bigoti durant tot el mes de novembre.

Des de la secció de rugbi del FC Barcelona, conjuntament amb l’Associació de Veterans “Rugby Barça”, s’ha posat en marxa un concurs per aquells que participin en la campanya. Per tal de participar-hi, més enllà de lluir un bigoti durant tot aquest mes, caldrà dur a terme una donació mínima de 5 euros.

Cal destacar que tot el que es recapti anirà destinat a la Unitat d’Oncologia de Càncer de Pròstata de la Vall d’Hebron. El premi per al guanyador constarà d’un val per a un tall de cabell mentre que el segon classificat tindrà un val per arreglar-se la barba. Tots dos premis es podran atorgar gràcies a la col·laboració de “La Barberia de Gràcia”.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *