Jaume Capell nou president de l’Associació de Veterans Rugby Barça

Capell agafa el relleu de Paco Peña, president els últims 4 anys

Ahir divendres Jaume Capell va convertir-se en el nou president de l’Associació de Veterans Rugby Barça, després que la seva candidatura s’imposés en les eleccions que es van celebrar ahir a la nit. Prop de les 22h es donava per confirmada la notícia i Capell, juntament amb la seva directiva, es converteix en el nou màxim responsable de l’Associació de Veterans.

Jaume Capel (a l'esquerra) nou president de l'Associació de Veterans Rugby Barça amb el president sortint Paco Peña (dreta)

Jaume Capel (a l’esquerra) nou president de l’Associació de Veterans Rugby Barça amb el president sortint Paco Peña (dreta)

Una junta amb molts reptes per endavant

Més enllà del nou president, la llista de Jaume Capell, anava confeccionada per sis persones més: Cristian Lanz, el nou vicepresident, Manel Romà (tresorer), Eduard Sanrmartí (secretari) i els vocals Álex Roses, Nacho Martínez i Aristides Mestieri.

L’Associació permet poder donar cabuda a tots aquells jugadors que volen practicar rugbi amb el FC Barcelona, però que malauradament no poden tenir fitxa federativa del club (tot i que a efectes pràctics els jugadors no noten la diferència). Fins ara l’Associació compta amb més de 100 jugadors en diferents categories, i amb un equip sub 6 i sub 8 exclusivament format per jugadors de l’Associació.

Tot i que l’objectiu de mantenir tots aquests jugadors (o fins i tot ampliar el nombre de jugadors), ja és molt ambiciós, l’Associació de Veterans Rugby Barça també s’encarrega d’organitzar tornejos i esdeveniments per a veterans, com el Torneig de Rugbi de la Mercè.

L’equip femení un objectiu ambiciós

Ja des de fa dues temporades, l’Associació de Veterans està treballant per poder confeccionar un equip femení. Fins la temporada passada, aquelles jugadores que estiguessin a les categories formatives del club, arribada a una certa categoria havien d’abandonar el Barça, ja que la Federació ja no contempla equips mixtes.

Per tal de poder mantenir aquestes jugadores lligades al club, així com per poder potenciar l’esport femení, l’Associació de Veterans enguany ja compte amb un equip femení. Un dels objectius més ambiciosos per aquesta nova junta serà fer créixer l’esport femení dins del club (ja s’està estudiant la possibilitat d’encabir aquest equip femení dins del club).

La presentació de la junta serà aquest diumenge a les 13:15h a la Teixonera.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *