El FC Barcelona Rugbi tanca aquest diumenge la temporada amb una jornada festiva amb l’objectiu de promocionar el rugbi i crear un projecte referent a Catalunya de cara la temporada vinent

La secció es marca arribar als 250 jugadors i jugadores a les categories inferiors per  la pròxima temporada.

L’acte també servirà perquè nens i nenes que no coneguin l’esport puguin tenir la primera presa de contacte.

La secció de rugbi del FC Barcelona tanca aquest diumenge la temporada, amb una diada que començarà a les 10:00h i que s’allargarà fins a les 17:00h. Un dia on la secció vol agrair la tasca de delegats, entrenadors, jugadors i jugadores, així com staff i també el pares i mares que jornada rere jornada estan animant a totes les categories.

Un dia per promocionar la secció

La jornada festiva, que es durà a terme a la Teixonera, inclourà partits de les diferents categories així com l’entrega de diversos trofeus que volen premiar l’esforç i el compromís d’alguns dels jugadors de les diferents  categories formatives. Tot plegat amb la intenció que tots aquells interessats puguin venir a provar aquest esport i conèixer de més a prop la secció de rugbi del FC Barcelona.

D’altra banda, l’objectiu d’aquest dia també és promocionar el rugbi, ja que els responsables de la secció s’han marcat com a objectiu per a la temporada vinent arribar a la xifra de 250 inscrits en les categories inferiors. Una xifra que si s’assolís, permetria crear dos equips per cada categoria des de l’escola fins al Sub-18 (alguns d’aquests equips es crearien mitjançant l’Associació de Veterans Rugby Barça).

També cal destacar que al llarg de tota la jornada, la secció col·laborarà amb la campanya “La fam no fa vacances” del Banc d’Aliments, amb una recollida d’aliments bàsics.

Un projecte referent a Catalunya

Els màxims responsables de la secció tenen clar que la projecció que aquest esport està tenint en els últims anys és quasi inigualable a d’altres. Per aquest motiu, es vol aprofitar per començar a crear un projecte que sigui referent a Catalunya, partint d’una base molt sòlida (les categories inferiors) i que pugui aportar jugadors de nivell, i de la casa, als primers equips del club.

Per fer-ho, es vol seguir amb la filosofia del club en la qual fins a la categoria Sub-10 es vol transmetre la passió i els valors d’aquest esport mentre que a partir de la categoria Sub-10 la secció comença a donar més importància el nivell de cada jugador i dels diferents equips.

Horari d’activitats

Hora Activitat
10:00 Partit de Veterans
10:30 Partit categories Sub 6 i Sub 8
11:00 Partit categories Sub 12 i Sub 14
11:30 Partit categories Sub 16, Sub 18, Femení i Sènior
12:30 Partit de Rugbi-7 (Sub 16, Sub 18, Seniors i Femení)
13:00 Parlament de delegats

 

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *