L’Associació de Veterans de Rugbi Barça es prepara pel VIII Torneig de Rugbi Platja Ciutat de Barcelona


El torneig es disputarà dissabte d’intre de les activitats de les festes de la mercè amb col·laboració de l’ajuntament de Barcelona. En el torneig, que es jugarà a la platja de somorrostro, hi participaran prop de 500 jugadors i jugadores d’una desena de clubs diferents.

Aquest dissabte l’Associació de Veterans Rugbi Barça (AVRB) organitza el VIII torneig de rugbi platja. Un torneig que s’encabeix dintre de les activitats de les festes de la mercè.

Prop de 500 jugadors i jugadores

El VIII torneig de rugbi platja que organitza la AVRB acolirrà prop de 500 jugadores d’una desena de club diferents. Aquests jugadors estaran entre els 6 i 14, a més de la categoria femenina així com els veterans.

El torneig arrencarà a partir de les 9:00h del matí quan començaran les escoles de rugbi dels diferents clubs que s’allargaran fins les 13:00h. A partir de les 17:00h serà el torn per les noies i els veterans que també participaran en aquest torneig

Tot plegat es durà a terme a la platja de Somorrostro de Barcelona en motiu de les festes de la mercè d’enguany. Associació de Veterans Rugbi Barça s’encarrega de fomentar el rugbi de la mà de la secció oficial del FC Barcelona de rugbi així com donar cabuda a jugadors i jugadores que volen practicar aquest esport però que no poden tenir fitxa de la secció de rugbi del FC Barcelona.

 

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *