FC Barcelona – Sanitas Alcobendas Rugby: cinquena jornada de lliga

El Barça rebrà aquest dissabte a les 16:30 al Sanitas Alcobendas Rugby en el partit corresponent a la cinquena jornada de  lliga i que podria deixar els catalans en quarta posició.

Barcelona, 20 d’octubre del 2017 – El FC Barcelona rebrà aquest dissabte al Sanitas Alcobendas Rugby en el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga.

Els blaugranes arriben al partit com a cinquens classificats amb tres victòries (les tres sumant la bonificació ofensiva) i només una derrota, uns resultats que deixen als de Tomy García amb quinze punts a la classificació.

Per la seva banda, el Sanitas Alcobendas Rugby, es situa quart, amb les mateixes estadístiques que els catalans: 3 victòries, 1 derrota i tres punts de bonificació (2 ofensius i 1 defensiu).

Amb un bon ritme

En cas de victòria blaugrana, els catalans podrien pujar fins a la quarta posició de la taula i mantenir el bon ritme en aquest inici de lliga. Ara mateix, el líder és el SilverStorm El Salvador, amb 20 punts, seguit del VRAC Quesos Entrepinares amb 19 i tercer és el Senor Independiente amb 17 punts.

Pel que fa a la part baixa de la classificació, els blaugranes han obert una diferència important en aquestes primeres jornades. El Barça ha deixat el descens directe a tretze punts i a 10 el playoff de descens.

 

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *