Sorra, Rugbi i una Mica de Pluja

Dissabte 21 l’amenaça de pluja era gran, però el rugbi es va inventar en un país on plou freqüentment¡¡¡.

A partir de les 10 h es va realitzar la desena edició del torneig de Rugbi platja «CIUTAT DE BARCELONA» a la platja de Somorrostro, organitzat per l’Associació de veterans de Rugbi del FCBarcelona, en col·laboració amb la Secció de Rugbi FCBarcelona, dins dels actes de les Festes de la Mercè 2019 .

Malgrat el cel ennuvolat, malgrat la pluja puntual que va caure i malgrat la renúncia d’un parell de clubs, més de 300 nens de 6 clubs, van omplir des de ben d’hora les instal·lacions amb crits, pilotes i esplai, jugant més de quaranta partits.

Posteriorment, una vegada acabats els partits de l’Escola i Sub14, si va ploure, i com… tant que ha obligat a suspendre el partit de veterans…

Malgrat ser un torneig no competitiu, hem vist grans jugades i possibilitats en nens que tindran nom en aquest, que és el nostre, gran esport que és el rugbi.

Ha estat tot un èxit de gaudiment i rugbi, i tot gràcies a la feinada que des de Veterans, des de la Secció, i amb molts pares col·laborant hem aconseguit, per desena vegada tirar endavant, i que no serà l’última, segur.

Des d’aquí volem agrair la participació del CR Cervelló, del Anoia RC, del CN Poble Nou, de l’Esparraguera RC, dels Gotics RC a més dels equips del Rugbi Barça. Sense tots ells no hi hauria festa.

Cal agrair també la col·laboració de les empreses que ens van recolzar en el desenvolupament del torneig: Microtekk, Coca-Cola, Adam Foods, Isla Bonita, Morales, Kronos Centre, Diari Sport i altres que malgrat que no figurar han posat vehicle pel transport. Gràcies també a l’Ajuntament de Barcelona pels medis amb què han col·laborat i també, per què no, als serveis de neteja que a primera hora del matí havien deixat la sorra de la platja, molt neta.

Us recordem que segueixen obertes les inscripcions per categories de formació i escola, qualsevol dubte poden enviar un e-mail a jugadors@fcbrugby.com. El rugbi no és només la inscripció a una activitat esportiva, sinó també a una escola inclusiva amb valors que marquen el camí per al desenvolupament social, on sempre hi haurà un lloc per a qui vulgui esforçar-se, gaudir i aprendre amb amics.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *