Jornada de portes obertes de la secció de rugbi del Barça

El proper dissabte 28 d’abril, així com el pròxim 13 de maig es duran a terme dues jornades formatives i lúdiques

La secció de rugbi del Barça obrirà les seves portes aquest proper dissabte 28 d’abril de 10 del matí a 12 del migdia amb la intenció de promocionar el rugbi entre els nois i noies de totes les edats. Al llarg de tot el matí es duran a terme diferents activitats lúdiques i formatives que aproparan aquest esport a tots els assistents, en un esdeveniment organitzat per l’Associació de Veterans Rugby Barça.

La jornada esta oberta a partir de nois i noies de cinc anys i es durà a terme al camp de rugbi de La Teixonera. Cal destacar, que el proper 13 de maig també es durà a terme aquesta jornada de portes obertes, en aquest cas d’onze del matí fins a la una del migdia.

La cantera com un projecte referent

Cal destacar que dintre de la secció de rugbi, la cantera és un dels pilar fonamentals del projecte educatiu, de fet, el tècnic blaugrana del primer equip, Tomy García, ha assegurat recentment que la seva intenció és que bona part del grup del segon equip blaugrana es mantingui per la temporada vinent. A més, pel que fa a les categories inferiors també cal destacar la victòria de l’equip sub 14 de la secció que aquest passat cap de setmana s’ha proclamat campió de Catalunya mostrant, un cop més, el potencial del rugbi blaugrana en totes les categories.

Share

You may also like...