Primer Partit de Barça Rugbi Blau i especial agraïment al CRUC

Va començar el Sènior Blau el dissabte 28 amb el seu primer partit de la prèvia de la lliga Catalana de Divisió d’Honor, enfrontant-se als Carboners de Terrassa, al flamant camp del Castelldefels Rugby Union Club (CRUC).

El Barça agraeix profundament el gest del CRUC de facilitar-los el seu camp per poder jugar aquest partit, mentre s’acaben les obres de remodelació en el camp local del Barça, la Teixonera.

El partit va començar a gran velocitat i en el segon minut, Carboners va fer la primera marca, a la qual el Barça va respondre amb tres assajos en la primera part. Carboners va anotar un assaig al minut 30, amb el que els equips van marxar al vestidor amb un marcador de 17 – 12 en favor del Barça.

La segona part va ser clarament a favor de l’equip de Terrassa, tot i diferents intents per part de l’equip blaugrana d’acostar-se a la línia de marca contrària. Per moments el Barça va aconseguir implementar el seu joc, però van ser més els moments en què Carboners, sobretot amb la seva sòlida davantera i una dura disputa al punt de contacte, va aconseguir contrarestar els esforços del Barça, fent dos assajos més i emportant-se el partit. El partit va acabar amb un marcador 17-27 a favor de l’equip de Terrassa.

La temporada ha començat recentment i tot just es comença a rodar. L’equip tècnic del Barça, sens dubte, pren nota i treballarà per reduir les imprecisions, sent molt conscients de la bona base de jugadors que té, per fer un molt bon paper en aquesta lliga.

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *