Pablo Tomás García, “Tomy”, serà el nou entrenador del FC Barcelona de Rugbi

El club ha decidit que Tomy, actual entrenador del filial blaugrana, agafi  el relleu de Stacy Duvenage fins a final de temporada per mantenir un projecte continuista amb un objectiu clar a curt termini: aconseguir la permanència

"Tomy", en la seva etapa com a seleccionador. IMATGE: DIARI MARCA

“Tomy”, en la seva etapa com a seleccionador. IMATGE: DIARI MARCA

El FC Barcelona ha decidit que Pablo Tomás García, alies “Tomy”, sigui el nou entrenador del FC Barcelona de Rugbi, substituint així a Stacy Duvenage, tècnic del primer equip des de principi de temporada.

Tomy, era fins ara l’entrenador del Barça B, un càrrec que mantenia des de fa diverses temporades, de fet l’any passat va portar al filial blaugrana a proclamar-se campió de la Divisió d’Honor Catalana. A més a més, el club ha volgut apostar per ell pensant en mantenir un projecte continuista, com a mínim fins al final d’aquesta campanya.

A part d’entrenar el Barça B, Pablo Tomás, ha estat entrenador de la UE Santboiana, amb la qual va sumar dues lligues i dues Copes Ibèriques, i també ha estat entrenador de la selecció espanyola en totes les seves categories, aconseguint diversos títols entre els quals destaquen, un subcampionat d’Europa al VI Nacions B i un campionat europeu amb la selecció femenina.

El club també vol fer notori el seu agraïment a Stacy Duvenage, que continuarà vinculat a la secció en un projecte de formació en col·laboració amb tècnics irlandesos.

Pablo Tomás García serà presentat divendres a la Teixonera, en roda de premsa, a les 19:00h i estarà acompanyat pel director esportiu, Paco Peña.

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *