Les tretze incorporacions de la secció de rugbi del FC Barcelona

Aquestes són les tretze noves cares del primer equip del FC Barcelona de rugbi:

PRESENTACION RUGBY

El Barça incorpora quatre primeres línies:

 1. Martín García Veiga: argentí, sis cops seleccionat amb la selecció absoluta del seu país. Arriba procedent del Vannes, equip de la lliga Pro 2 (segona divisió francesa), té 31 anys, fa 1,81 metres d’alçada i pesa 103 quilos.
 2. Pere Clara Puente: procedent del BUC, equip de la Divisió d’Honor B (segona divisió espanyola), de 21 anys, 1,82 metres d’alçada i 115 quilos.
 3. Marcos Muñiz Mejide: arriba procedent del Vigo, equip amb el qual va disputar 4 temporades a la divisió d’honor. Té 25 anys, fa 1’80 d’alçada i pesa 108 quilos.
 4. Nugzar Shengelia: el georgià de 28 anys, que arriba procedent de l’Hospitalet, segueix amb la seva recuperació després de lesionar-se en el partit de pretemporada davant la UE Santboiana.

A més l’equip català també incorpora un segona línia, dos terceres línies i un apertura:

 1. Baptiste Bougeard: el jugador de 21 anys de nacionalitat francesa canvia la UE Santboiana per la samarreta blaugrana. Bougeard va estar la selecció francesa sub-20 i fa 1,87 metres d’alçada i pesa 102 quilos.
 2. Michael Hogg: és un altre reforç de nivell del Barça d’aquesta temporada que arriba procedent del Cisneros. El britànic de 26 anys juga a la posició de tercera línia i fa 1,82 metres d’alçada i pesa 99 quilos. En la seva última temporada va disputar 20 partits, tots ells com a titular.
 3. Rochedi Mirabet: un jove jugadors de només 18 anys que arriba del BUC. Mirabet és un tercera línia amb molta projecció que arriba al Barça amb una carrera prometedora. De fet, ja ha estat seleccionat amb la sub-20 d’Espanya. Fa 1,87 d’alçada i pesa 98 quilos.
 4. Bautista Güemes: l’apertura argentí de 27 anys, 1,76 d’alçada i 82 quilos arriba a la Teixonera després de passar pel Vannes equip de la segona divisió francesa.

 

Ja per acabar, el FC Barcelona ha incorporat fins a cinc tres-quarts:

 1. Artiom Kovalenko: un altre jove jugador de només 21 anys que també arriba del BUC equip del qual ha estat el màxim anotador en les tres temporades que hi ha jugat. Fa 1,75 d’alçada, pesa 75 quilos i té la nacionalitat espanyola.
 2. Earving Velarde: jugador xilè de 24 anys, 1,79 d’alçada i de 91 quilos de pes. Format a l’Sporting Club arriba procedent d’un equip neozelandès, el Zingari Richmond. A més ha estat seleccionat amb la selecció absoluta de Xile de rugbi-7.
 3. Franco Velarde: l’altre germà de 23 anys va formar-se al Viña del Mar i també va passar pel Zingari Richmond. A més, cal destacar que també té experiència a Europa ja que va jugar als  espoirs de l’Stade Toulousain (el segon equip d’aquest club que juga a la primera divisó francesa). Seleccionat set cops amb la selecció xilena de rugbi XV fa 1,87 metres d’alçada i pesa 97 quilos.
 4. Flavian Borel: jugador francés de 27 anys, d’1,78 metres d’alçada i 83 quilos que arriba procedent del Copiegne.
 5. Francisco de la Fuente: el tercer jugador xilè de 29 anys, 1,82 d’alçada i 95 quilos que ha estat seleccionat amb el seu país arriba procedent del Bagnerais.

 

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *