El FC Barcelona de rugbi incorpora tretze jugadors nous per consolidar-se a primera

La secció de rugbi va presentar ahir dimecres  la plantilla per aquesta temporada que ha de permetre a l’equip de Tomy García consolidar-se a la primera divisió.

Entre les incorporacions més destacades hi ha  la de Martín García Veiga, un jugador procedent de la segona divisió francesa i que ha estat seleccionat sis vegades amb la selecció absoluta d’Argentina.

PRESENTACION RUGBY

La tarda del passat dimecres la secció de rugbi del FC Barcelona va presentar la plantilla del primer equip per a la temporada 2017/2018. Els 30 jugadors que estaran a les ordres del nou tècnic, Tomy García, inicien la competició aquest diumenge al camp de l’actual campió el VRAC Quesos Entrepinares.

Fins a tretze noves incorporacions

Cal destacar que el projecte que ha iniciat la direcció esportiva de la secció, que va de la ma del nou tècnic blaugrana, ha implicat realitzar fins a tretze incorporacions per aquesta temporada. En l’acte de dimecres a la tarda Tomy va assegurar que, “l’objectiu és que el nostre joc ens faci mereixedors d’estar el més amunt possible”.

PRESENTACION RUGBY

Pel que fa a les incorporacions Tomy va afirmar que s’ha vist obligat a trencar amb la dinàmica de l’any passat i que s’ha acabat confeccionant una plantilla amb jugadors joves però al mateix temps amb jugadors amb experiència. De fet, el Barça ha incorporat diversos jugadors que han estat a la segona divisió francesa o que han estat seleccionats amb la selecció absoluta del seu país, com per exemple Martin García Veiga que ha anat amb la selecció Argentina fins a sis cops.

D’altra banda, el màxim responsable esportiu del primer equip, Roger Cerdán, va ser l’encarregat de presentar les tretze incorporacions. Cal destacar que el Barça ha incorporat 4 primeres línies, un segona línia, dos terceres línies, un apertura i fins a 5 tres-quarts.

 

Un projecte a tres anys

Més enllà de l’entrenador del FC Barcelona, a l’acte també hi van assistir Paco Peña el delegat de la secció.  Peña va destacar que la secció de rugbi segueix creixent i en especial gràcies a la nova estructura que la secció ha instaurat basada en diferents comissions.

A més, el delegat de la secció també va voler agrair a la directiva l’aposta que està fent en les seccions amateurs i per tant en la secció de rugbi. Una aposta que ha de portar a la secció a tornar a situar al Barça al màxim nivell de la Divisió d’Honor Espanyola.

Tret de sortida a la lliga al camp del campió

Aquest nou equip tindrà la primera prova de nivell aquest diumenge en la primera jornada de lliga quan els blaugranes s’enfrontaran al VRAC Quesos Entrepinares, l’actual campió de la lliga.

El partit, que es disputarà a les 12:30 a l’estadi Pepe Rojo, serà una prova de nivell per als de Tomy que arriben amb un ple de victòries després de superar al CR Sant Cugat, a l’Hospitalet i a la UE Santboiana en els tres enfrontaments  que l’equip ha disputat aquesta pretemporada.

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *