La jugadora del planter del FC Barcelona de Rugbi Ió Gómez, debuta a la lliga francesa de rugbi XV femení amb el Montpellier RC

La jugadora va deixar el Barça la temporada passada després de 10 anys al club, per mirar d’iniciar un projecte que l’ha de portar a una de les millors lligues de rugbi del món. Gómez va iniciar-se al Barça amb 6 anys i ha passat per totes les categories de la secció al llarg dels 10 anys que hi ha estat.


 
La jugadora del planter del FC Barcelona de rugbi, Ió Gómez, va estrenar-se aquest cap de setmana amb victòria amb el seu nou equip el Montpellier RC. Gómez va deixar el club a final de la temporada passada, després de 10 anys al club, per iniciar-se en un projecte que l’ha portat a jugar al planter d’un equip que es troba a una de les millors lligues de rugbi femení del món.

La victòria de la catalana va ser davant del FCGR Grenoble en un partit molt treballat que va acabar guanyant per 24-10. Aquesta ha estat la primera jornada que l’exjugadora del Barça ha disputat amb el seu nou equip.

Una mostra de la feina ben feta

Des de ja fa temps, els responsables de la secció de rugbi han realitzat una aposta pel planter de rugbi que poc a poc està començant a donar els primers resultats.

Cal recordar, que el Barça compta amb més de 250 jugadors i jugadores integrats en les seves categories de formació, als quals no només se’ls ensenya el rugbi sinó també els valors que van lligats de la mà d’aquest esport així com del FC Barcelona.

Ió Gómez és una mostra de la bona feina que s’està fent des del club i per aquest motiu la secció de rugbi del FC Barcelona li desitja el millor en aquest nou projecte i que vol recordar que sempre tindrà les portes obertes del Barça.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *