Bruno Granell, jugador del FC Barcelona de Rugbi, seleccionat per primer cop amb la selecció espanyola de sevens

El jove jugador del Barça, acompanya a Pol Pla que també ha estat seleccionat per la concentració prèvia al Torneig Internacional de Lisboa tot i que els dos jugadors seran presents diumenge en el partit vital del Barça a la lliga

Dos jugadors del FC Barcelona han anat seleccionats amb el conjunt espanyol de rugbi a 7. La concentració s’està realitzant a Madrid des d’ahir dilluns, i s’allargarà fins al 16 de febrer. Aquesta és una concentració prèvia al Torneig Internacional de Lisboa.

Doble presencia blaugrana

Pol Pla i Bruno Granell seran els representants del FC Barcelona a la selecció de sevens en aquesta concentració que s’està realitzant a Madrid.

Pol Pla, que ja és un habitual amb la selecció espanyola, ja va anar seleccionat amb Espanya als jocs Olímpics de Rio 2016. D’altra banda, serà la primera convocatòria per a Bruno Granell que s’estrena amb la selecció espanyola.

Els dos jugadors tornaran a Barcelona per jugar diumenge

Tot i que aquesta és una concentració prèvia per al Torneig Internacional de Lisboa, tots dos jugadors ja han anunciat que tornaran a Barcelona per poder estar a les ordres de Stacy Duvenage, en el partit vital del Barça envers el Getxo Artea RT, d’aquest diumenge a les 12:30h.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *