Louis Bruinsma, Robert Gistàs, Xavier Silva i Jaume Magre es proclamen campions del Campionat Autonòmic amb la selecció catalana

A més a més, Pau Aira i Guillem Roma es van proclamar subcampions d’aquesta mateixa competició en la categoria sub16, i Hugo Pérez va contribuir en la victòria amb la selecció Sub 20

Imatges de Jaume Andreu, fotògraf de la FCR

Imatges de Jaume Andreu, fotògraf de la FCR

Aquest diumenge, Louis Bruinsma, Robert Gistàs, Xavier Silva i Jaume Magre –jugadors del FC Barcelona de rugbi- s’han proclamat campions del Campionat Autonòmic de seleccions en la categoria sub 18, després de guanyar a la selecció de Madrid per 24 a 48.

Quatre blaugranes campions i dos més subcampions

Amb aquest resultat, els quatre jugadors del Barça van proclamar-se campions en aquesta categoria després d’haver realitzat un campionat perfecte. En primer lloc la selecció catalana, amb els blaugranes participant activament, van superar a la selecció valenciana per 30 a 14 i la de Balears per 0 a 73.

Unknown

 

A més a més, també aquest diumenge, es disputava la final del Campionat Autonòmic en la categoria sub 16. En aquest cas, els dos jugadors del FC Barcelona de rugbi, Pau Airà i Guillem Roma, van proclamar-se subcampions, un gran èxit, tot i la derrota a la final davant la selecció de Madrid per 32-12.

Primera victòria d’Hugo Pérez, amb la selecció Sub20

També aquest cap de setmana, un altre jugador del FC Barcelona de rugbi ha disputat un partit amb la selecció catalana. Es tracta d’Hugo Pérez, que es va enfrontar a la selecció d’Andalusia, en la categoria Sub 20.

Els catalans van imposar-se per un clar 38 a 0, en el primer partit d’aquesta categoria a la competició.

 

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *