Prop de 500 jugadors i jugadores de rugbi al VII Torneig de Rugbi Platja Ciutat de Barcelona

El torneig es disputarà demà dissabte a la platja de Somorrostro al llarg de tot el matí.

Aquest dissabte per motiu de la Mercè, l’Associació de Veterans de rugbi del FC Barcelona organitza el VII Torneig de Rugbi Platja Ciutat de Barcelona. Un torneig on prop de 500 jugadors disputaran diversos partits de rugbi platja al llarg de tot el dia.

Un torneig amb presència femenina

Enguany, també es comptarà amb la presencia de l’equip femení de l’Associació de Rugbi de Veterans del FC Barcelona. L’enfronta serà davant una selecció de jugadores de Barcelona. Més enllà de la novetat, també es comptarà amb el clàssic partit entre veterans del FC Barcelona i els partits de les categories inferiors.

L’oval començarà a moure’s a partir de les 9:45h a la platja de Somorrostro i no serà fins les 13:45h que s’acabarà el torneig.

Un torneig no competitiu

El principal objectiu d’aquest campionat és promocionar el rugbi i fomentar tots els valors que desprèn aquest esport. El rugbi és un esport poc practicat a Catalunya, sobretot si ho comparem amb la resta del món, però gràcies a iniciatives i esdeveniments com aquest, aquesta tendència s’està capgirant.

De fet, els resutats dels partits no s’anotaran en cap moment i el més important serà el caràcter lúdic i festiu del torneig. Com és habitual en el rugbi, després de cada partit, en l’anomenat tercer temps, els jugadors dels equips locals convidaran a un refresc als jugadors dels equips visitants. Tot plegat en el que serà una gran festa del rugbi.

 

 

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *