Fins a 8 jugadors de la secció del FC Barcelona de rugbi jugaran aquest cap de setmana amb la selecció catalana

Les categories Sub16 i el Sub 18 disputaran diumenge, la final del Campionat Autonòmic, pel que fa al S20 diumenge jugarà davant d’Andalusia i les noies disputaran dilluns un partit envers la selecció del Midi Pyrenees

Aquest cap de setmana la selecció catalana de rugbi té diferents compromisos en diverses categories. En total 7 jugadors de la secció de rugbi (2 a la categoria Sub 16, 3 a la Sub 18, 1 a la Sub 20, i una noia que anirà amb la selecció femenina) i una jugadora de l’Associació de Veterans “Rugby Barça”, tindran compromisos amb la selecció catalana en les seves respectives categories

Els sub 16 i sub 18 jugaran la final del Campionat Autonòmic

Pau Airà i Guillem Romà, a la categoria Sub 16, i Louis Bruinsma Robert Gistàs i Jaume Magre, a la categoria sub 18, disputaran aquest diumenge, a València, la final del Campionat Autonòmic, en una partit que enfrontarà a la selecció catalana i a la de la Comunitat de Madrid.

Les finals es durant a terme al Camp Quatre Carrers, primer a les 12:00h la final sub 16 i posteriorment a les 13:45h la Sub 18.

Hugo Pérez, comença l’Autonòmic amb els Sub 20

Pel que fa a la selecció Sub 20, on jugarà Hugo Pérez –jugador del FC Barcelona-, aquest diumenge a la Foixarda, la selecció catalana començarà el Campionat Autonòmic, enfrontant-se a la selecció d’Andalusia.

Les noies també tenen el seu compromís

Respecte a la selecció femenina, les dues jugadores seleccionades han estat Io Gómez –FC Barcelona-, i Laia Pardo –Associació Veterans “Rugby Barça”-, en aquest cas, les dues jugadores disputaran un amistós el pròxim dijous un partit amistós davant d’una selecció de Midi Pyrenees.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *