El femení de l’AVRFCB Rugby Barça presenta el seu staff per aquesta temporada

El femení de l’Associació de Veterans Rugbi Barça RUGBY BARÇA prepara la nova temporada i ja té configurat el nou staff. Al capdavant del cos tècnic, Manel Rovira seguirà per tercer any com a entrenador principal de les blaugranes. A part de conèixer perfectament l’equip, aporta també la seva experiència com a jugador del sènior masculí, i per tant una perfecta sintonia amb l’actual projecte de la secció de Rugbi del FCB que serà traslladat també a l’equip femení de la AVRFCB.
La novetat d’enguany és la incorporació a la banqueta de Nacho Martínez “Papale”; entrenador de llarg recorregut en diferents clubs, ex-jugador de Can Barça i actualment en actiu a l’equip de veterans. Amb la seva experiència, estem segurs que la nostra davantera donarà un salt qualitatiu important.

Nou camp per entrenar
Per completar l’staff, es seguirà comptant amb l’Ester Solanes com a delegada, l’Helena Sandín com a coordinadora, i com sempre amb la inestimable col·laboració de Joan Gómez i el suport la resta de l’Associaciació de Veterans del FCB.
Un altre factor important de cara a la nova temporada, és haver aconseguit un camp d’entrenament propi amb disponibilitat per a entrenar els dimarts i dijous de 20:00 A 21:30. Poc a poc, el projecte femení del Rugby Barça es consolida i ja anem contant els dies que falten per a la nova temporada i puguem veure les nostres noies saltant al terreny de joc.

 

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *