L’equip femení de l’Associació de Veterans Rugby Barça segueix el seu camí de millora

El conjunt  està inscrit en una lliga de promoció del rugbi femení que la Federació Catalana ha posat en marxa. Aquest diumenge disputaran la tercera jornada de lliga, davant del Begues Rugby.

Barcelona, 4 de novembre de 2017 – Aquest diumenge la quinzena de jugadores que conformen l’equip femení de rugbi disputaran la tercera jornada de la lliga de promoció de la Federació Catalana de Rugbi.

Aquest projecte, que ja va arrencar fa més d’un any, ha anat creixent des d’un primer moment tot i que un dels problemes amb el qual sempre topava era la falta d’equips contra els quals competir. Per solucionar-ho, l’Associació de Veterans Rugby Barça (AVRFCB) ha decidit inscriure l’equip a la lliga de promoció de la Federació Catalana de Rugbi.

Aquesta competició té com a característica principal que sempre es busca anivellar els dos equips per tal que totes les jugadores puguin seguir millorant. Tot i així, cal destacar que la part competitiva no es deixa de banda, sinó que és completament present. De fet, un dels motius pels quals l’AVRFCB va optar per participar en aquesta competició va ser perquè les jugadores poguessin disputar partits oficials i començar agafar minuts d’experiència.

Després que la setmana passada les blaugranes ensopeguessin al camp del RC Sitges, un dels rivals més forts, aquest diumenge, a les 14:00 hores, l’equip rebrà al rugbi Begues en la tercera jornada de la lliga.

 

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *