Les categories de formació de la secció de rugbi del FC Barcelona criden l’atenció de diferents clubs internacionals

En les darreres setmanes, diversos clubs d’Anglaterra i d’Itàlia han visitat la secció de rugbi i el passat cap de setmana l’escola de la secció va participar en un torneig internacional amb alguns dels millors clubs de França. L’USAP de Perpinyà va mostrar el seu interès en seguir comptat amb la presència del FC Barcelona en aquesta mena de tornejos.

Barcelona, 5 de novembre de 2017 – Les categories de formació del FC Barcelona han rebut en les últimes setmanes diverses visites de clubs d’Anglaterra i d’Itàlia per tal de compartir experiències de formació en diferents categories.

En primer lloc, una expedició italiana amb més de 40 jugadors i jugadores de les categories d’entre sub-10 i sub-12 van visitar la setmana passada la secció de rugbi. Durant la seva estada van realitzar diversos entrenaments i posteriorment van estar diversos dies a la ciutat de Barcelona, compartint experiències amb les famílies dels jugadors de la secció. Dissabte passat, també va arribar una expedició del Chipping Norton RFC. Un conjunt anglès, de la categoria sub-13, el qual també va compartir entrenament i algun partit amistós amb els jugadors del Barça. Per finalitzar l’estada, es va organitzar un torneig de les categories sub-13 i sub-14, on els clubs dels diferents països van participar.

Un dels responsable del conjunt italià, Walter Cristoffero, va assegurar que aquesta mena d’estades posen de relleu “l’amistat del rugbi com a esport sense fronteres” i va destacar “el bon rugbi que hem pogut veure aquests dies”. A més, Cristoferro, que és internacional italià, va animar als jugadors catalans a seguir “treballant amb esforç per arribar a ser grans jugadors i a mantenir aquesta amistat entre jugadors d’arreu del món”.

L’USAP de Perpinyà vol seguir comptant amb el FC Barcelona

D’altra banda, també cal destacar la participació del FC Barcelona en el torneig Internacional que es va disputar a la ciutat de Perpinyà on també hi van ser alguns dels millors equips de França, com per exemple: Stade Toulousain, Racing Club de Narbonne Méditerranée o el CA Brive.

En aquest torneig, per a categories de Sub-10 fins a Sub-14 i que estava organitzat per l’USAP de Perpinyà, hi va participar l’escola del Barça. Des del club, s’ha valorat molt positivament aquesta experiència, ja que permet als joves jugadors blaugranes enfrontar-se a les pedreres dels millors clubs del món.

A més, cal destacar que el màxim responsable de la secció, Paco Peña, ha assegurat que des de l’USAP de Perpinyà es va demanar la presència de l’equip català en aquests tornejos internacionals.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *