Tots i Totes al Camp de Rugbi de la Foixarda de Montjuïc, aquest diumenge 15 de setembre!

KO 10:30 Sub 23, KO 13:00 Divisió d’Honor A

Aquest Diumenge 15 de setembre, a les 13:00, es disputarà el primer partit de la Lliga Heineken (Divisió d’Honor A) de la temporada 2019/2020. El Barça Rugbi s’enfrontarà al SilverStorm El Salvador. El partit es jugarà al Camp de Rugbi la Foixarda (Montjuïc) amb entrada totalment gratuïta i unes excel·lents grades per gaudir d’un gran espectacle.

Com avantsala, els equips de Sub 23 dels mateixos clubs disputaran també el seu primer partit de la recentment creada lliga Nacional Sub 23, a les 10:30.

El Barça Rugbi de moment no juga en el Camp de la Teixonera, on ho fa habitualment, perquè aquest camp s’està reformant per millorar les instal·lacions. Aquesta reforma, que espera finalitzar-se en el mes d’Octubre, consisteix en la total renovació del camp de Rugbi d’herba artificial, adaptat als requeriments de la I.R.B (International Rugby Board) i que comptarà amb gairebé 1.000 m² més d’espai de joc.

Aquesta reforma estructural és molt important per al Barça Rugbi, perquè d’aquesta manera, comptarà amb uns dels millors camps de Rugbi de Catalunya on categories de formació, escola i sèniors podran entrenar i disputar els seus partits.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *