Prova de nivell pel FC Barcelona en el partit de diumenge davant l’Ampo Ordizia RE

Els blaugranes jugaran diumenge a les 12:00h a Ordizia davant d’un rival clau per a les aspiracions de l’equip al llarg de la temporada. El Barça busca sumar els primers punts de la temporada per no despenjar-se de la zona de playoff després de dues jornades davant de rivals molt complicats.

 

Aquest diumenge a les 12:00h el FC Barcelona jugarà el partit corresponent a la tercera jornada de lliga que enfronta a l’Ampo Ordizia RE i a un Barça que vol sumar els primers punts de la temporada. El partit es disputarà al Municipal d’Altamira, Ordizia.

 

Primer partit de la lliga del Barça

Després de dues jornades on el Barça s’ha enfrontat a dos equips molt complicats, la Santboiana i el Salvador, aquest diumenge el Barça viatja fins a Ordizia per jugar davant d’un equip que serà rival per aconseguir una plaça en el playoff. I la realitat és que el Barça disputarà el seu primer partit davant d’un equip amb el qual es pot competir cara a cara. Toni Murciano, ja ho va assegurar la setmana passada “diumenge comença la nostra lliga real davant de l’Ampo Ordizia RE”.

 

De fet la temporada passada, el Barça va aconseguir la permanència en un partit molt ajustat al camp de l’Ampo Ordizia, on va guanyar per 15 a 19. Aquella victòria li donava opcions als catalans per poder jugar els playoff, tot i que després no va ser possible. En aquest cas el Barça arriba en una situació completament diferent: en aquella ocasió els blaugranes estaven pendents de la cua, mentre que ara, els catalans posen el punt de mira en la part alta de la taula.

 

Les sensacions s’han de traduir en resultats

Més enllà de la importància del partit pel que fa a la classificació, també serà una bona prova per comprovar a quin nivell es troba l’equip de Stacy Duvenage. “Fins ara les sensacions han estat bones”, segons paraules de l’entrenador, però l’equip vol veure com la feina dels entrenaments es converteix en victòries.

 

Tot i les dues derrotes, el Barça ha plantat cara en les dues primeres jornades i en certs moments va desplegar un bon joc. Tot i així l’equip encara s’està adaptant als matisos del nou entrenador, que assegura que “es pot millorar? Sí, però anem pel bon camí”

 

D’altra banda, l’Ampo Ordizia, arriba amb una victòria –la setmana passada davant del Getxo Artea- i una derrota –en la primera jornada davant de l’Alcobendas Rugby-. La temporada passada els d’Ordizia van acabar la lliga regular en novena posició amb 40 punts (2 punts menys que el Barça).

Share

You may also like...