Torneig de la Mercè 2018

SORRA, SUOR I RUGBI

Dissabte 22 va sortir el bestiari de la ciutat dins les Festes de la Mercè, pero a la platja no eren bèsties el que havia, eren nens que jugaven a rugbi.

El passat dissabte, l’Associació de Veterans de Rugbi del FC Barcelona organitzà conjuntament amb la Secció de Rugbi del FC Barcelona el IX Torneig de Rugbi Platja “CIUTAT de BARCELONA” dins dels actes de les Festes de la Mercè.

Més de 400 nens, 42 equips, 7 clubs, van omplir des de ben d’hora les instal·lacions sorrenques de la platja del Somorrostro amb crits, suor i esglai. Més de setanta partits que van començar a les 10 del matí amb les categories de l’Escola, des de sub 6 a sub12, de 4 a 11 anys, fins quarts d’una que amb nens suats, cansats, i arrebossats en alguns casos, van donar el relleu a sub 14, on la cosa no va acabar de manera molt diferent.

Posteriorment, els veterans i l’equip femeni van donar el toc de gràcia a l’acabament de la festa cap a les cinc de la tarda…

Malgrat ser un torneig no competitiu, sense control de punts i, en teoria, sense ganadors ni perdedors, hem vist grans jugades i possibilitats en nens que tindran nom en aquest, que es el nostre, gran esport que es el rugbi.

Ha estat tot un èxit de gaudiment i rugbi, i tot gràcies a la feinada que des de Veterans, des de la Secció, i amb molts pares col.laborant hem aconseguit, per novena vegada tirar endavant, i que no serà l’última, segur.

Des d’aquí cal agrair també la participació, a mes dels equips de la Secció de Rugbi del FC Barcelona, del CRU Castelldefels, del CN Poble Nou de l’Esparraguera RC, de la UE Santboiana, del CR Sant Cugat i dels Gotics RC. Sense ells no hi hauria festa.

Cal agrair també la col.laboració de les empreses que han col·laborat.laborat en el desenvolupament del torneig: Microtekk, Coca-Cola, Aneto, Isla Bonita, Morales, Powerade, Colnatur i altres que malgrat no figurar han posat vehicle pel transport. Gràcies també a l’Ajuntament de Barcelona pels medis amb que han col·laborat i també, per què no, als serveis de neteja que a primera hora del matí havien deixat la sorra de la platja, no neta, el següent de neta.

Així, a l’igual que el bestiari marxa de nou cap el magatzem, nosaltres seguim amb la temporada i a la vegada iniciem el procès organitzatiu del X Torneig de Rugbi Platja Ciutat de Barcelona dins de les Festes de la Mercè 2019.

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *