Cap de setmana d’èxits per a les categories formatives del FC Barcelona de Rugbi

Les diferents categories de l’escola que participaven enguany al Torneig Nacional d’Escoles  de Rugbi d’Espanya han acabat amb grans resultats, mentre que Pau Aira i Diego Oviedo de la categoria Sub-16 s’han proclamat campions amb la selecció catalana en el Campionat Autonòmic de rugbi-7

Cap de setmana d’èxit per a les categories formatives de la secció de rugbi del FC Barcelona. Per una banda, els sis equips que han estat tot el cap de setmana participant el Torneig Nacional d’Escoles de Rugbi d’Espanya han acabat la seva participació amb grans resultats. En segon lloc, dos jugadors de la categoria Sub-16 del FC Barcelona de Rugbi, s’han proclamat campions d’Espanya en rugbi-7, en el campionat de seleccions autonòmiques.

L’escola a un nivell de deu

Els sis equips de l’escola que han estat aquest cap de setmana a Pozuelo de Alarcón (Madrid), han acabat la seva participació amb grans resultats. Cal destacar, que tot i que es tracta d’una competició, la secció del FC Barcelona de rugbi assisteix a aquest torneig amb la intenció de saber en quin nivell es troba l’escola d’aquest club. De fet, la filosofia de la secció fa que al llarg de l’any aquests jugadors no competeixin sinó que es centrin en la seva formació en aquest esport.

Torneig Nacional d'Escoles de Rugbi

Tot i així, els resultats a nivell competitiu han estat més que satisfactoris. Els dos equips Sub-12 van acabar en primera i tercera posició en la categoria bronze. Els Sub-10, van aconseguir un primer lloc en la categoria bronze i un vuitè en l’oro. Finalment, els dos equips Sub-8 van acabar en tercera posició en la categoria de bronze.

 

Pau Aira i Diego Oviedo campions d’Espanya de Rugbi-7

D’altra banda, dos jugadors del Barça de la categoria Sub-16 s’han proclamat avui campions d’Espanya, amb la selecció catalana de rugbi-7. Es tracta del Campionat de Seleccions Autonòmiques d’aquesta categoria, en la final que s’ha disputat aquest matí a Sant Cugat.

 

Tant Pau Aira com Diego Oviedo, han aconseguit aquest títol després d’empatar a 19 a la final envers la selecció de València. Tot i així Catalunya ha acabat proclamant-se campiona pel nombre de marques que ha anotat al llarg del torneig.

 

Captura de pantalla 2017-05-29 a les 15.27.59

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *