Escola: No hi ha res com una bona història…. de rugbi !!.

A

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme a Pozuelo de Alarcón, a les instal.lacions esportives del Valle de las Cañas, el Campionat Nacional de Rugbi Categoria sub12. Participaven 64 equips de 45 clubs diferents, de tot arreu de la pell de toro. El Barça Rugbi hi era present amb 2O nens amb un sol equip amb els problemes de gestió que això pot suposar.

Els equips, repartits en dos nivells, promoció i rendiment, han gaudit intensament de dos dies magnífics de rugbi… El Barça Rugbi hi era present amb 2O nens amb un sol equip amb els problemes de gestió que això pot suposar, ja que només 11 juguen… i volem guanyar ¡¡¡ El primer problema el trobem en el grup que ens han assignat, de quatre equips, tres van ser a la categoria d’or l’any passat (Lycee Francés, CAU València i Barça Rugbi), l’altre equip era el vasc Kakarraldo.

Iniciem el torneig enfrontant-nos, evidentment la sort no ens acompanya, amb el CAU. Partit de tu a tu, lluitat en defensa molt i molt bé, i on acabem derrotats per només una marca, en la última jugada: perdem la possibilitat de jugar la categoria d’or i plata. i passem a bronze¡¡¡ desesper i plors en els nens, que també forma part del joc… saber perdre. Gestionada la situació, calmats els ànims i amb ganes de treure’ns l’espina clavada anem a lluitar: Endavant les atxes… Ens toca jugar amb el Kakarraldo, al que deixem fora amb un 4-1. Passem a bronze¡¡¡. Dissabte encara ens haviem d’enfrontar en un tercer partit amb Les Abelles valencianes per disputar els quarts de final… als que deixem amb un 6-0, acabant el partit abans de temps¡¡ . Estem entre els quatre primers de bronze.

Diumenge, semifinal, primer partit per intentar aspirar a guanyar davant del CAR Sevilla… També els arlequinats cauen davant del Barça Rugbi sub12 (4-0) i anem a per l’or a la final… davant de l’Alcobendas B, busquem la revenja del partit de copa del primer equip sènior, i ho aconseguim… ja que amb molta lluita aconseguim deixar fora als morats i guanyem l’OR… els nens han aconseguit gaudir del rugbi una vegada més¡¡¡ Cal fer l’incís de que als llocs on hi ha competició, es nota la qualitat… potser hauríem de lluitar a nivell federatiu per fer competició a casa nostra, malgrat que reduïda, a sub12. Finalistes del torneig, en categoria d’or, Hortaleza i Lycee Francès… just guanyador del torneig.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *