Escola I Liga Heineken/Semi-final Copa del Rei: Tota la Secció Recolzant al Primer Equip – Ara, cap a Madrid a la final!

Dissabte al matî. Entrenament en Teixonera. Bull s’ apropa a Juanjo i li planteja que si anirà a Hernani, que hemos d’anar a animar al Senior pero tal de que arribi a la final…. “No sé… I si va sub12?” En cinc minuts consulta a Hernani, si, cap problema… En deu minuts consulta als pares…. Va, anem…. A la tarda ja teníem els nens amb allotjament… Dies despres, en l’autocar ….

sub12, 5 del staff i cinc pares més, junt amb els veterans, vam enfilar la Diagonal amb destinació Hernani. Varem arribar a mitja tarda i ja estaven esperant-nos…. Partidet de veterans on ens vam posar de curt mitjà expedició de pares i staff. Mentre, els nens establint contactes. Berenar pels nens i repartiment per les diferents cases… Jugar, sopar i dormir. Mentre, nosaltres fèiem el tercer i quart temps, i algú fins i tot el cinquè !!!

De bon matí pluvisquejava, però no va impedir que els nens entressin en el camp. Arc de Sant Martí, i a continuación pluja més que intensa. Del camp vam passar al fang. No sabem córrer pel fang, els d’Hernani, si. Sembla un bany, però no, el pundonor dela sub12 Ho impedeix. Ens guanyen, però da igual, hem vingut pel partit del primer equip… Dutxa amb botes i samarretes. Tercer temps i a veure el partit dels grans… I guanyem, i anem a la final, i els del primer equip feliciten als nens per haver-los donat suport, i passen els nens pel passadís dels grans…. Per un instant se senten com si ells haguessin format part de l’equip. Que pot ser no han format part de l’equip? I tant que sí…. I ara a Madrid a la final…després de guanyar a l’Hernani 10 – 22

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *