Comencem la Temporada 2021-2022 amb Grans Expectatives i Molta Il·lusió

Comencem la Temporada 2021-2022 amb Grans Expectatives i Molta Il·lusió

Ens posem en marxa amb molta il·lusió, començant aquesta nova temporada, la qual esperem que ens permeti assolir una normalitat pel que fa als entrenaments, competicions, tecnificacions, etc.

Hem passat un any i mig dur en molts aspectes de les nostres vides, entre ells el rugbi. Per això estem molt contents d’haver posat en marxa la secció per a aquesta temporada 2021-2022.

Els nostres quatre equips Sèniors (Divisió d’Honor Estatal, Sub 23, Divisió d’Honor Catalana i Divisió d’Honor Catalana Femenina) van començar la pre-temporada a l’agost. Totes les categories de formació van començar entrenaments l’1 de setembre, i estan amb ple de fitxes, i l’escola que va començar el 8 de setembre, també amb molt bons números.

Comencem la temporada amb alguns canvis, com la incorporació de nous tècnics i delegats en les diferents categories i coordinacions, començant pel planter Sènior, així com l’extensió de gimnàs dirigit per a les categories de formació i ara a proximitat del nostre camp.

En fi, sabem que per seguir avançant com a club necessitem seguir treballant, seguir formant-nos i seguir comptant amb tot el magnífic grup humà que empeny del carro.

Li desitgem a tots els clubs una magnífica temporada 21-22, que ens permeti seguir avançant i millorant el nivell de tots!

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *