IX Torneig Jon Reca

La nostra escola de rugby va tenir una emocionant participació al IX Torneig Jon Reca que va tenir lloc el cap de setmana del 24 i 25 de Febrer al camp de rugby de la Guinardera de Sant Cugat.Els nostres jugadors i jugadores de Sub10 van aconseguir el títol de campions a la categoria de promoció, mentre que els Sub8 van competir amb èxit al costat dels companys i companyes del Rugby Club València. Els jugadors Sub12 van destacar en els enfrontaments contra equips d’alt nivell i van demostrar tot l’esforç dedicat durant la temporada. A més, van donar suport al equip Sub10 a la final del torneig.

Encara tenim les emocions a flor de pell d’aquest inoblidable cap de setmana per la nostra escola.

Per acabar, voldríem agraïr al Rugby Club Sant Cugat per la invitació al torneig i per l’excel•lent gestió del esdeveniment. Esperem participar en més esdeveniments com aquest en el futur. Per a més informació de la nostra escola, podeu completar el nostre formulari de contacte.