El FC Barcelona visitarà diumenge al VRAC Quesos Entrepinares amb l’objectiu de consolidar-se fora del descens

Els catalans ja porten dues jornades consecutives fora del descens, i es troben tres punts per sobre del play off descens i 4 del descens directe

Aquest diumenge a les 12:30 el FC Barcelona visitarà el camp del VRAC Quesos Entrepinares en el partit corresponent a la divuitena jornada de lliga. El Barça, que arranca la jornada fora del descens, segueix amb l’objectiu de situar-se en una zona més tranquil·la respecte la salvació.

Un VRAC molt sòlid a casa

El rival d’aquest diumenge dels de Stacy Duvenage, és un dels més sòlids en el seu camp. De fet, els de Valladolid només han perdut en una ocasió a casa seva aquesta temporada (per un punt davant del líder de la lliga). Aquesta solvència al Pepe Rojo –nom del seu estadi-, sumat a uns bons resultats fora de casa, els ha permès situar-se en segon lloc a només un punt del Salvador.

En els 17 partits disputats, el VRAC Quesos Entrepinares només ha perdut 3 partits (1 a casa i 2 fora).

Els blaugranes deixaran de banda les dades

Tot i que les dades no són les més favorables per al Barça, els de Stacy Duvenage estan convençuts que poden plantar cara al VRAC. De fet a l’anada, tot i que el Barça no va poder puntuar, ja va causar més d’un problema al rival d’aquest diumenge.

La bona dinàmica de les últimes jornades, tot i la derrota a Santander, els jugadors es veuen amb possibilitats d’aconseguir plantar cara i sumar algun punt que els permeti consolidar-se en una posició més tranquil·la, lluny de la zona de descens.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *