El FC Barcelona a un pas de la permanència en l’última jornada de lliga

El Barça depèn d’ell mateix per aconseguir la salvació, tot i que una derrota del Getxo Artea al camp de la Santboiana donaria matemàticament la salvació als blaugranes.

Aquest diumenge el FC Barcelona visitarà el camp del Bizkaia Gernika en el partit corresponent a la jornada 22 de lliga, l’última jornada de la competició. El partit, que començarà a les 12:00h, serà decisiu per confirmar la permanència del FC Barcelona a la màxima competició de rugbi una temporada més.

Última jornada per confirmar la salvació

Aquesta última jornada, ha de servir per confirmar la permanència de manera directa del FC Barcelona a la Divisió d’Honor espanyola de rugbi, un fet que pot produir-se gràcies a la victòria del Barça davant del Complutense Cisneros en l’última jornada.

El Barça arriba en desena posició, plaça que marca la permanència, amb 29 punts (dos més que el Getxo Artea en posicions de playoff de descens). Per tant, una victòria blaugrana aquest diumenge significarà aconseguir la permanència i que el FC Barcelona torni a jugar a la màxima competició espanyola de rugbi una temporada més.

Només una sorpresa majúscula condemnaria al Barça

Més enllà del resultat que el Barça tregui de Gernika, només una sorpresa majúscula podria condemnar al Barça i obligar als catalans a disputar el playoff de descens. Perquè això passes, el Getxo Artea hauria de superar a la UE Santboiana (quarta classificada amb 71 punts).

Només una victòria basca al Baldiri Aleu, sumada a una derrota blaugrana (sense sumar cap punt) davant del Bizkaia Gernika RT, deixaria al  FC Barcelona en onzena posició i l’obligaria a disputar el playoff de descens.

El partit entre el FC Barcelona i el Bizkaia Gernika començarà a les 12:00h, a la mateixa hora que el partit entre la UE Santboiana i el Getxo Artea.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *