El Barça confirma el seu bon estat de forma tot i acabar caient davant del SilverStorm El Salvador (15-31)

Els catalans han remuntat l’encontre i al descans dominaven l’electrònic. Finalment, els de Valladolid han tirat d’ofici i s’han acabat emportant el partit.

Barcelona, 5 de novembre de 2017 – El FC Barcelona rebia avui a un dels equips més durs de tota la lliga. Per la seva banda, El SilverStorm El Salvador arribava tocat després de perdre el derbi de Valladolid en l’última jornada.

L’encontre ha començat amb domini visitant, que a la mitja hora de partit s’han avançat en el marcador amb dues marques transformades (0-14). Amb el pas dels minuts, el Barça ha estat capaç de començar a tenir una major possessió de l’oval i a poc a poc va anar posant la por al cos dels visitants. En el minut 26, Flavian Borel ha anotat la primera marca del partit pels blaugranes (5-15).

Deu minuts més tard, els catalans s’han posat a dos punts gràcies a la marca de Jean Baptiste Bougeard, transformat per Bautista Guemes (12-14). En l’últim minut del primer temps, el Barça ha culminat la remuntada amb un cop de càstig transformat per Bautista Guemes que ha deixat als blaugranes un punt per sobre al descans (15-14).

A l’inici de la segona part, el Barça ha seguit frenant l’atac visitant tot i que no ha disposat de cap ocasió de perill. No ha estat fins el minut 57 quan el SilverStorm El Salvador ha tornat a agafar la davantera amb un assaig (15-21). Els de Tomy García han seguit treballant per tornar a posar-se per davant en el marcador, però en el minut 70 i en el 75 els visitants han sentenciat el partit amb dues marques (15-31).

El Barça arriba al derbi per davant la UE Santboiana
Amb aquest resultat, els blaugranes segueixen dins la zona de play off amb 20 punts en set jornades a només dos de l’Ampo Ordizia que és quart.

Just per sota, el Barça té a la UE Santboiana amb 19 punts. El FC Barcelona, per tant, arribarà per davant

dels de Sant Boi al derbi del pròxim diumenge, en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga.