L’Associació de Veterans Rugby Barça, en col•laboració amb Rugbytots, organitza una jornada per ensenyar rugbi a nens d’entre 2 i 5 anys

L’acte que s’ha anomenat, Open Day, es celebrarà el dia 11 de novembre al camp municipal La Teixonara on es realitzaran dos torns dividint als jugadors per edat.

Barcelona, 25 d’octubre de 2017 – L’Associació de Veterans Rugby Barça (AVRB) en col·laboració amb el campus Rugbytots, organitzen aquest diumenge una jornada per a nens i nenes d’entre 2 i 5 anys perquè aquests puguin tenir el primer contacte amb aquest esport.

Rugbytots arriba directament des del Regne Unit i des de fa onze anys, realitza aquests tallers perquè els més petits de la casa puguin donar les primeres passes en el món del rugbi sense contacte, gràcies a la realització d’activitats de motricitat amb l’oval.

Des dels seus inicis i fins ara, aquesta organització ha fet jugar a més de 250.000 nens i nenes de 16 nacionalitats diferents, i el proper 11 de novembdre aterrarà al camp municipal de la Teixonera perquè tots aquells nens i nens que ho desitgin puguin participar.

Dos torns completament gratuïts

Aquest primer Open Day es realitzarà el proper 11 de novembre al camp municipal La Teixonera. El primer torn, per a nens i nenes de dos a tres anys i mig, començarà a les 10:30 i s’allargarà fins a les 11:15. A aquesta mateixa hora, començarà el segon torn que serà per a jugadors i jugadores d’entre tres anys i mig a cinc anys.

Cal destacar que aquest primer dia és completament gratuït i que cal reserva prèvia.

Webs de reserva:

Primer torn: https://www.rugbytots.es/BARCELONA/Class/Details/2014

Segon torn: https://www.rugbytots.es/BARCELONA/Class/Details/2015

Share

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *