El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la Consellera de Presidència, Neus Munté, reben als esportistes catalans de Rio 2016

En l’acte d’aquest matí, en representació del rugbi masculí, ha assistit el jugador del FC Barcelona Pol Pla

Aquest matí el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i Neus Munté –Consellera de Presidència-, han rebut als medallistes i esportistes catalans dels Jocs Olímpics de Rio 2016.

imatge-federacio-catalana-rugby

En representació del rugbi masculí ha assistit Pol Pla, jugador del FC Barcelona que va ser seleccionat amb Espanya per participar en els jocs. Cal destacar que el rugbi català també ha estat representat per Eli Martínez –jugadora de la selecció espanyola femenina- i Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugbi.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha expressat aquest matí “l’agraïment de tot el país” a la delegació catalana que va participar en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio de Janeiro 2016. Puigdemont ha assegurat que “amb la vostra participació ens vam sentir molt ben representats” i “orgullosos dels vostres exemples de disciplina i superació de dificultats, valors que ens fan sentir millors socialment”.

imatge-generalitat

Tot i aquest matí no ha assistit a l’acte, cal recordar que el FC Barcelona de rugbi va tenir un representant més als Jocs Olímpics: és el cas de Joan Losada, que també va ser seleccionat amb Espanya.

L’equip masculí de rugbi va acabar en una meritòria desena plaça en la seva primera participació en els Jocs Olímpics.

Share

You may also like...