El FC Barcelona rep aquest diumenge a les 12:30 a l’Hernani CRE en un partit per la lluita del descens

El Barça es situa a 5 punts de l’equip basc, equip que marca la zona de salvació

Aquest diumenge el FC Barcelona rep a l’Hernani CRE en el partit corresponent a la novena jornada de lliga. Els blaugranes arriben com a cuers al partit, però a només cinc punts del rival d’aquest cap de setmana, equip que marca la permanència amb 10 punts.

L’Hernani CRE, un rival directe

El partit de diumenge a la Teixonera, és un partit clau per a les aspiracions del Barça de cara a mantenir la categoria. Després del calendari complicat de l’inici de lliga, el Barça s’enfronta ara a rivals directes pel que fa a la permanència. És per aquest motiu, que els jugadors del FC Barcelona són conscients de la importància del partit de diumenge davant d’un rival directe com és l’Hernani CRE.

 

De fet, el Barça arriba amb 5 punts en 8 jornades. Cal remarcar, la complexitat del calendari a l’inici de temporada, però l’equip tot i les bones sensacions no ha estat capaç de transformar el bon joc, en resultats favorables. Per davant, es troba el Getxo Artea RT, amb només 3 punts més que els catalans. Marcant la permanència es situa el rival d’aquesta jornada del Barça: l’Hernani CRE, amb 10 punts (2 victòries i dos punts de bonificació defensiva).

 

El Barça podria arribar a empatar amb l’Hernani, si l’equip és capaç de guanyar de més de 7 punts, i anotar 4 marques, al llarg dels 80 minuts (sumant així els 4 punts per la victòria més la bonificació ofensiva).

 

Share

You may also like...