El FC Barcelona arriba a un acord amb Stacy Duvenage per entrenar el primer equip de rugbi

El sud-africà, que ha estat segon entrenador aquesta campanya, ha signat per una temporada

El FC Barcelona fa oficial l’acord amb Stacy Duvenage perquè entreni el primer equip de la secció de rugbi la pròxima temporada. El club ha buscat substitut a Ricardo Martinena, entrenador fins al moment de l’equip, el qual va finalitzar el seu contracte i ha decidit no renovar.

Duvenage ja coneix l’equip

El club ha apostat per un home que ja conegués la casa i així com la manera de jugar de l’equip. És per aquest motiu, que Stacy Duvenage era un home perfecte per ocupar la banqueta blaugrana, ja que la temporada passada ja va exercir com a segon entrenador de l’equip, el que li permet saber el funcionament i les dinàmiques de la plantilla.

El sud-africà, compta amb molta experiència com a jugador en el seu país, on va arribar a jugar a la màxima categoria de clubs diverses temporades. Pel que fa a la seva experiència com a entrenador, Duvenage va entrenar a un equip català com és els Enginyers. Stacy Duvenage va ser capaç de convertir un equip com els Enginyers, que es trobava lluitant per mantenir la categoria, en campions de la Copa Catalunya. Ja a camp Barça, Duvenage va estar al llarg de tres temporades entrenant l’escola del club fins que va fer el salt al primer equip.

L’objectiu, el play off

Stacy Duvenage, el qual comptarà amb Sergi Guerrero com a segon entrenador, es marca com a objectiu entrar als play off de la lluita del títol a final de temporada. Una fita, que enguany no es va poder aconseguir per poc, i que l’any vinent el club i l’staff tècnic lluitaran per aconseguir.

Share

You may also like...