El FC Barcelona visita a l’Hernani CRE en un partit que podria significar evitar el descens directe matemàticament

El FC Barcelona disposa aquest diumenge de la primera oportunitat per evitar matemàticament el descens directe. Una victòria blaugrana significaria encarar les dues últimes jornades fora de les posicions de descens.

El FC Barcelona visitarà aquest diumenge l’Hernani CRE en el segon partit clau per les opcions a la permanència. El partit, que es disputarà a les 12:00h, arriba després de la victòria blaugrana aquest passat cap de setmana davant del Ciencias Fundación Cajasol. Ara el Barça busca una victòria que podria significar evitar el descens directe de manera matemàtica.

3 equips, en 3 punts de diferència

El final de temporada de la Divisió d’Honor Espanyola serà de ben segur dels més ajustats de les últimes temporades. A falta de tres jornades, FC Barcelona, Hernani CRE i Getxo Artea RT es disputaran la permanència. Un d’aquests tres equips haurà de disputar el play off de descens.

Ara mateix, després de la victòria blaugrana aquest passat cap de setmana, la classificació s’ha ajustat encara més: el Barça és onzè amb 24 punts. Amb 26, es situa l’Hernani CRE, equip que marca la permanència. I novè amb 27 es troba el Getxo Artea.

Una victòria pot evitar el descens directe

Cal destacar que en aquesta lluita per la permanència encara està el Ciencias Fundación Cajasol, cuer amb 18 punts. Amb 15 punts per disputar-se, una victòria blaugrana (amb bonus ofensiu), deixaria al Barça amb 29 punts a falta de dues jornades (10 punts en joc).

Per tant, i tenint en compte que el Ciencias Fundación Cajasol rep al VRAC Quesos Entrepinares, si el Barça és capaç de superar a l’Hernani CRE podria evitar, de manera matemàtica, el descens directe.

Tot i així, el Barça també haurà d’estar pendent del partit entre el Complutense Cisneros i el Getxo Artea RT (que es juga dissabte a les 17:00h), per seguir en la lluita per la permanència, objectiu principal de l’equip.

El partit entre l’Hernani CRE i el FC Barcelona es jugarà diumenge a les 12:00h.

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *