El Barça viatja a Madrid amb l’objectiu de sorprendre al líder de la lliga

Els de Stacy Duvenage visiten dissabte a les 16:00h al Sanitas Alcobendas Rugby amb la intenció d’intentar sumar algun punt en un partit tan complicat

Aquest dissabte a les 16:00h, el FC Barcelona disputarà el partit corresponent a la quinzena jornada de lliga que enfrontarà als catalans, amb l’actual líder de la lliga: el Sanitas Alcobendas Rugby.

Un partit al qual l’equip no vol renunciar

El rival d’aquest dissabte del Barça és un dels més complicats que li resten fins a final de temporada. Tot i que l’Alcobendas només ha caigut en una ocasió aquesta campanya, el Barça no renuncia a plantar cara en el partit de diumenge i fins i tot poder sumar algun punt que el permeti seguir allunyant-se de la zona de descens.

El Sanitas Alcobendas Rugby, en tretze jornades disputades (té un partit pendent), s’ha endut la victòria en 12 ocasions, mentre que només va caure a casa de la Santboiana a la jornada 10.

A l’anada el Barça va plantar cara durant 40 minuts

A la Teixonera, el FC Barcelona només va poder plantar cara a l’Alcobendas durant els primers 40 minuts d’encontre. Tot i la derrota, aquell partit, va ser un dels primers símptomes del bon joc del renovat equip i que a les hores, tot just començava a caminar sota les ordres del nou tècnic, Stacy Duvenage.

El partit es disputarà dissabte a les 16:00h en directe a https://www.youtube.com/watch?v=f7JM-bFfA3E&feature=youtu.be

Share

You may also like...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *