El FC Barcelona es proclama campió de la Copa Catalana després de superar a la final al Sant Cugat per un contundent 40 a 25

És el primer títol de l’era de Tomy com a nou tècnic, que va aprofitar aquesta competició per donar minuts als jugadors tant del B com del C

El Fc Barcelona s’ha proclamat campió de la Copa Catalana després de superar al Sant Cugat a la final per un clar 40 a 25. El partit que es va disputar ahir a la Foixarda, va tenir un clar domini dels blaugranes que no van patir per la victòria al llarg dels vuitanta minuts.

Edu Rois 4

Un equip format per titulars i pel planter

Aquesta competició ha estat una oportunitat d’or per al nou tècnic del Barça per començar a fer proves de cara a la pròxima temporada. A més a més, el tècnic ha demostrat la seva confiança amb els tres sèniors de la secció creant un equip que barrejava jugadors dels tres equips (Sènior A, B i C).

Edu Rois 3

Tot i que al llarg del partit, els de Sant Cugat s’han avançat en algun moment gràcies al xut a pals, el Barça sempre ha donat la sensació de domini i ja al descans els de Tomy arribaven amb una avantatge de 19 a 13 en el marcador. Al primer minut de la represa, Bruno Granell trencava el partit amb una marca que deixava al Sant Cugat molt tocat i tot i que al final els visitants han pogut reduir distàncies, els blaugranes han acabat imposant-se per un clar 40 a 25.

Edu Rois 5

Primer títol de la nova era de Tomy

Amb aquesta victòria el FC Barcelona aconsegueix el títol de campió a la Copa Catalana, el que és el primer èxit de la nova etapa que l’equip ha començat des de l’arribada de Pablo Tomás García, Tomy, com a nou entrenador a la banqueta blaugrana.

Edu Rois 2

Ara l’equip agafarà vacances fins l’inici de la pretemporada per començar a preparar la pròxima campanya amb l’objectiu clar de mantenir la categoria.