Stacy Duvenage donarà descans als jugadors amb més minuts en el partit de diumenge davant del VRAC Quesos Entrepinares

El Barça arriba després d’aconseguir sumar en dues jornades consecutives, mentre que els de Valladolid arriben en zona de play off després de guanyar al Getxo Artea RT

 

Aquest diumenge el FC Barcelona rebrà al sisè classificat de la lliga, el VRAC Quesos Entrepinares, per disputar el partit corresponent a la setena jornada de la temporada. El partit es disputarà al camp de la Teixonera a partir de les 12:30h de diumenge.

 

Un partit per donar minuts als joves

Després del partit de la setmana passada, en el qual el Barça va aconseguir sumar un punt molt important davant del Senor Independiente Rugby, Stacy Duvenage –entrenador del FC Barcelona de Rugby-, va assegurar que el partit davant del VRAC Quesos Entrepinares que els jugadors amb més minuts fins al moment tindrien descans: “és una ocasió per deixar als joves per sumar, ser titulars i deixar descansar a aquells que han jugat molts minuts fins ara”.

 

El Barça, tot i que arriba en un bon moment amb dues jornades consecutives puntuant, és conscient de la dificultat del partit, però l’equip vol seguir treballant per seguir millorant de cara a partits vitals com és el cas de la setmana vinent davant del Ciencias Fundación Cajasol.

 

Un VRAC que cada jornada es fa més fort

El VRAC Quesos Entrepinares arriba en sisena posició amb 18 punts, després de 4 victòries, 2 derrotes i 2 punts de bonus ofensiu. Tot i això, el VRAC ha demostrat que a cada jornada que passa, el seu joc va millorant. De fet, la passada jornada el VRAC va superar amb comoditat al Getxo Artea RT per un clar 68-35.

 

El partit serà diumenge 6 de novembre al camp de la Teixonera, a partir de les 12:30h.

Share

You may also like...